Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven

Geplaatst op 07-07-2018 om 21:03
EINDHOVEN - In een appartementencomplex aan de Toongelsestraat in Eindhoven heeft zich zaterdag aan het begin van de avond een explosie voorgedaan. In twee appartementen ontstond brand. Een van beide appartementen brandde ondanks een snelle inzet van de brandweer helemaal uit.

Omdat niet meteen duidelijk was of er slachtoffers waren werd door de hulpdiensten groot materieel ingezet. Behalve de politie, brandweer en ambulancedienst kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Uiteindelijk werden in de appartementen geen slachtoffers gevonden. We zou een buurvrouw door de schrik zijn flauwgevallen.

Het is niet duidelijk of de explosie de oorzaak van de brand was of juist een gevolg ervan. Dat is ook voor de brandweer nog niet duidelijk. De politie is begonnen met een onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220263 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220264 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220265 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220266 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220267 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220268 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220269 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220270 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220271 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220272 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220273 Foto van Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven #220274

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20912, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook