Auto vliegt door hekwerk na aanrijding op Esschebaan in Boxtel

Geplaatst op 09-07-2018 om 09:19
BOXTEL - Kort na 7.30 uur vond maandagochtend een flinke aanrijding plaats op de Esschebaan in Boxtel. Op de kruising bij voormalig café Het Renpaard botsten twee personenauto’s op elkaar waarna één van beide voertuigen door een hekwerk schoot en in een weiland tot stilstand kwam.

Hoewel de ravage groot was bleken de verwondingen mee te vallen. Een ambulance kwam ter plaatse en controleerde de betrokken bestuurders ter plaatse maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de zwaar gehavende voertuigen te bergen. Over de oorzaak van het ongeval is bij ons op dit moment nog niets bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Auto vliegt door hekwerk na aanrijding op Esschebaan in Boxtel #220363 Foto van Auto vliegt door hekwerk na aanrijding op Esschebaan in Boxtel #220364 Foto van Auto vliegt door hekwerk na aanrijding op Esschebaan in Boxtel #220365 Foto van Auto vliegt door hekwerk na aanrijding op Esschebaan in Boxtel #220366 Foto van Auto vliegt door hekwerk na aanrijding op Esschebaan in Boxtel #220367 Foto van Auto vliegt door hekwerk na aanrijding op Esschebaan in Boxtel #220368

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20929, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook