Mensensmokkelaar gearresteerd langs N65 bij Oisterwijk

Geplaatst op 09-07-2018 om 16:27
OISTERWIJK - De politie heeft zondagavond langs de N65 bij Oisterwijk een mensensmokkelaar in de boeien geslagen. Rond 22.00 uur zag iemand een busje rijden met twee wel heel vreemde kentekenplaten en hij belde de politie. Die liet het busje even later langs de N65 stoppen.

De vreemde nummerplaten bleken vals en zelfgemaakt. In de bus zaten behalve de bestuurder een vrouw en twee kleine kinderen. Die bleken geen relatie met de bestuurder te hebben en bovendien vroeg de vrouw meteen asiel aan. Daarop is de bestuurder van het busje door de agenten aangehouden op verdenking van mensensmokkel.

De vrouw is samen met haar kinderen door de politie overgebracht naar het aanmeldcentrum van de IND in het Groningse Ter Apel. De kinderen kregen van de agenten een troostbeertje om van de schrik te bekomen. Uit welk land de drie komen is niet duidelijk.


Redactionele Foto's
Foto van Mensensmokkelaar gearresteerd langs N65 bij Oisterwijk #220376 Foto van Mensensmokkelaar gearresteerd langs N65 bij Oisterwijk #220377 Foto van Mensensmokkelaar gearresteerd langs N65 bij Oisterwijk #220378 Foto van Mensensmokkelaar gearresteerd langs N65 bij Oisterwijk #220379

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20932, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook