Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze

Geplaatst op 09-07-2018 om 21:37
MILHEEZE - In de bossen bij Milheeze woedt maandagavond op twee plaatsen brand. Rond 16.10 uur 's middags werd een eerste brand ontdekt in de bossen bij de zandafgraving aan de Kaak. Het natuurgebied waar de brand woedde bleek voor de brandweer lastig te bereiken.

Uiteindelijk zijn twee complete brandweerpelotons en diverse watertankwagens ingezet om de brand te bedwingen. Volgens de brandweer is zo'n 2 hectare natuurgebied verloren gegaan. De rook die vrij kwam kon in de omgeving voor overlast zorgen.

Terwijl de brandweer nog bezig was met nablussen brak op ongeveer een kilometer afstand een tweede brand uit. Een derde peloton werd daarop opgeroepen om ook die brand te bedwingen. De brandweer adviseert uit de rook te blijven en vraagt om de hulpdiensten de ruimte te geven.


Redactionele Foto's
Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220417 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220418 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220419 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220420 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220435 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220436 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220437 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220438 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220439 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220440 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220441 Foto van Drie brandweerpelotons ingezet voor twee grote branden in bossen bij Milheeze #220442

Foto's: Pim Verkoelen & Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20936, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook