Brand in container met afval bij voormalige basisschool De Wieken in Vught

Geplaatst op 10-07-2018 om 09:18
VUGHT - Een grote container vol met afval is in de nacht van maandag op dinsdag in vlammen opgegaan bij de voormalige basisschool De Wieken aan de Lidwinastaat in Vught. Rond 1.10 uur kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer van Vught.

In eerste instantie kreeg de brandweer de melding dat er brand zou zijn in het voormalige schoolgebouw, maar bij aankomst van de brandweer en politie bleek het te gaan om een grote container met resten uit de oude school.

De brandweer bluste de brand snel, maar moest een gedeelte van de container leeg scheppen. Volgens een omstander zou de container in brand zijn gestoken. De politie heeft een verklaring ogenomen van de getuige.

De voormalige basisschool wordt op dit moment leeg gemaakt, na de zomer vakantie gaan de leerlingen van de school over naar een nieuwe locatie aan de Brabantlaan.


Redactionele Foto's
Foto van Brand in container met afval bij voormalige basisschool De Wieken in Vught #220425 Foto van Brand in container met afval bij voormalige basisschool De Wieken in Vught #220426 Foto van Brand in container met afval bij voormalige basisschool De Wieken in Vught #220427 Foto van Brand in container met afval bij voormalige basisschool De Wieken in Vught #220428 Foto van Brand in container met afval bij voormalige basisschool De Wieken in Vught #220429

Foto's: Bart MeestersFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20938, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook