Bejaarde fietser (84) omgekomen bij aanrijding met vuilniswagen in Uden

Geplaatst op 10-07-2018 om 16:18
UDEN - Bij een ongeval op de Industrielaan in Uden is dinsdagmiddag een fietser om het leven gekomen. De 84-jarige Udenaar kwam rond 14.20 uur op de rotonde bij de Liessentstraat in botsing met een vuilniswagen.

De politie, twee ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse en hebben nog geprobeerd om de bejaarde man te reanimeren maar dat mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Hoe het fatale ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Verkeersspecialisten zijn op de rotonde begonnen met een onderzoek. De brandweer heeft de plek van het ongeval afgezet met schermen. De chauffeur van de vrachtwagen is door de politie opgevangen en wordt gehoord.


Redactionele Foto's
Foto van Bejaarde fietser (84) omgekomen bij aanrijding met vuilniswagen in Uden #220468 Foto van Bejaarde fietser (84) omgekomen bij aanrijding met vuilniswagen in Uden #220469 Foto van Bejaarde fietser (84) omgekomen bij aanrijding met vuilniswagen in Uden #220470 Foto van Bejaarde fietser (84) omgekomen bij aanrijding met vuilniswagen in Uden #220471

Foto's: Marco van den BroekFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20945, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook