Brand in verlaten pand aan Parkweg in Boxtel

Geplaatst op 10-07-2018 om 21:29
BOXTEL - De brandweer werd dinsdagmiddag rond 16.30 uur gealarmeerd voor een brand in een verlaten pand aan de Parkweg in Boxtel. Het pand, dat al geruime tijd leeg staat en volledig aan het zicht is onttrokken, is vaker doelwit van onbevoegden. Ook zitten er met enige regelmaat zwervers binnen.

Binnen in het pand woedde een brandje dat werd gedoogd door de brandweer en wat met de nodige rookontwikkeling gepaard ging. Hiervoor moest men wel het slot van de toegangspoort doorknippen.

In het pand werd ook inbrekersgereedschap aangetroffen. Het is niet bekend of er ook nog personen in het pand aanwezig waren. De politie tracht de eigenaar in kennis te stellen om verdere problemen rond het pand te voorkomen.


Redactionele Foto's
Foto van Brand in verlaten pand aan Parkweg in Boxtel #220484 Foto van Brand in verlaten pand aan Parkweg in Boxtel #220485 Foto van Brand in verlaten pand aan Parkweg in Boxtel #220486 Foto van Brand in verlaten pand aan Parkweg in Boxtel #220487 Foto van Brand in verlaten pand aan Parkweg in Boxtel #220488 Foto van Brand in verlaten pand aan Parkweg in Boxtel #220489

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20948, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook