Ravage op Meidoornstraat in Breda na ongeval

Geplaatst op 11-07-2018 om 08:28
BREDA - Een bestuurder van auto heeft dinsdagnacht met zijn auto voor een ravage gezorgd in de Meidoornstraat in Breda. De wagen botste tegen een geparkeerde auto en raakte vervolgens nog een andere auto. Volgens omstanders gebeurde dit met een flinke snelheid. 

Veel schade
De bestuurder miste een lantaarnpaal werd maar de auto botste wel tegen twee geparkeerde auto’s die door de klap forse schade opliepen. Omstanders hebben de man uit de auto gehaald en de hulpdiensten gealarmeerd.

Onderzoek
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek. Een berger heeft de beschadigde voertuigen getakeld en afgevoerd. 


Redactionele Foto's
Foto van Ravage op Meidoornstraat in Breda na ongeval #220498 Foto van Ravage op Meidoornstraat in Breda na ongeval #220499 Foto van Ravage op Meidoornstraat in Breda na ongeval #220500 Foto van Ravage op Meidoornstraat in Breda na ongeval #220501 Foto van Ravage op Meidoornstraat in Breda na ongeval #220502 Foto van Ravage op Meidoornstraat in Breda na ongeval #220503 Foto van Ravage op Meidoornstraat in Breda na ongeval #220504

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20950, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook