Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning

Geplaatst op 01-08-2018 om 07:30
BERGEN OP ZOOM – Aan de Meidoornlaan in Bergen op Zoom heeft dinsdagavond een felle brand gewoed. Vanuit een gangetje, achter de woningen, was een brand ontstaan. De brandweer werd 22.00 uur gealarmeerd en kwam met een blusvoertuig en een watervoertuig ter plaatse. Bij aankomst bleek meerdere schuurtjes in brand te staan. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar een woning. Wel raakten vier schuurtjes en schuttingen zwaar beschadigd. De woning raakte ook beschadigd door de brand. Er zouden diverse bewoners aan de Hertshoornstraat zijn gehaald door omstanders vanwege de felle brand. Er raakte niemand gewond bij de brand.

Meerdere branden
In de omgeving van de Meidoornlaan waren dinsdagavond meerdere buitenbranden gemeld waaronder aan de Grote Hazelaar en de Ratelaarstraat. Mogelijk is er een verband met de felle brand aan de Meidoornlaan. Volgens een omstander zou de mogelijke dader(s) gezien zijn bij het aansteken van de brand. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de branden.

Tuin doorzocht
Tegen middennacht zou de politie op de Vlierstraat in Bergen op Zoom een tuin doorzocht hebben naar de dader. Of er iemand is aangehouden, is niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning #221568 Foto van Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning #221569 Foto van Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning #221570 Foto van Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning #221571 Foto van Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning #221572 Foto van Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning #221573 Foto van Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning #221574 Foto van Grote ravage na brand in Bergen op Zoom, brandweer voorkomt overslag naar woning #221575

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21118, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook