15-jarige Belgische scout zwaargewond bij ongeval op Witrijtseweg in Bergeijk

Geplaatst op 01-08-2018 om 22:28
BERGEIJK - Bij een ongeval op de Witrijtseweg in Bergeijk is woensdagavond een 15-jarig meisje zwaargewond geraakt. Het slachtoffer was met ongeveer twintig jongeren van een Belgische scoutinggroep lopend onderweg toen zij door een auto werd geschept.

Het meisje is eerst behandeld door ambulancepersoneel en daarna met een traumahelikopter overgevlogen naar een gespecialiseerd ziekenhuis. De andere scouts zouden niet door de auto zijn geraakt. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De andere leden van de scoutinggroep waren vanzelfsprekend erg geschrokken. Ze zijn opgevangen door hulpverleners.

Op dezelfde weg is eerder een ernstig ongeval met scouts gebeurd. In 2011 werden twee tieners van een scoutinggroep uit Valkenswaard er aangereden door een auto. Ze overleefden die klap niet. De jongens waren even oud als het meisje dat vanavond zwaargewond raakte, 15 jaar oud. De automobilist werd uiteindelijk toen niet gestraft omdat uit onderzoek was gebleken dat hem niets te verwijten viel.


Redactionele Foto's
Foto van 15-jarige Belgische scout zwaargewond bij ongeval op Witrijtseweg in Bergeijk #221616 Foto van 15-jarige Belgische scout zwaargewond bij ongeval op Witrijtseweg in Bergeijk #221617 Foto van 15-jarige Belgische scout zwaargewond bij ongeval op Witrijtseweg in Bergeijk #221618 Foto van 15-jarige Belgische scout zwaargewond bij ongeval op Witrijtseweg in Bergeijk #221619

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21124, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook