Man aangehouden na incident op winkelcentrum Arkendonk Oosterhout

Geplaatst op 02-08-2018 om 21:19
OOSTERHOUT - Een man is donderdagavond aangehouden nadat deze divers incidenten had gepleegd op winkelcentrum Arkendonk in Oosterhout. Volgens getuigen zou de man in de Jumbo al vervelend zijn geweest om vervolgens bij de tegenovergelegen cafetaria over de toonbank te willen springen. Daarbij is een vechtpartij ontstaan waarbij een persoon gewond is geraakt.

De politie is een klopjacht gestart op de verdachte die inmiddels bekend was bij de politie. Uiteindelijk is de man op een parkeerplaats aan de Berendonk aangetroffen in een auto. De verdacht wist opnieuw te vluchten waarna hij werd aangetroffen op een dak van een woning aan de Ferdinand Bolstraat in Oosterhout.

Na onderhandelen met de man, die overduidelijk onder invloed was, is de man uiteindelijk, na aandringen van familie van de man, naar beneden gekomen en aangehouden. De man is met een politieauto naar het politiebureau Mijkenbroek in Breda overgebracht.

Volgens familie van de man zou de verdachte problemen hebben met overmatig drugsgebruik maar is er geen plaats voor de man bij een GGZ instelling of andere hulpinstantie. "We hebben diverse malen hulp gevraagd maar kregen steeds te horen dat er geen plaats is" De man zou zelf ook willen meewerken aan een hulpverleningstraject volgens de broer van de verdachte.


Redactionele Foto's
Foto van Man aangehouden na incident op winkelcentrum Arkendonk Oosterhout #221649 Foto van Man aangehouden na incident op winkelcentrum Arkendonk Oosterhout #221650 Foto van Man aangehouden na incident op winkelcentrum Arkendonk Oosterhout #221651 Foto van Man aangehouden na incident op winkelcentrum Arkendonk Oosterhout #221652

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21131, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook