Twee ongevallen zorgen voor files op A2 bij Leende

Geplaatst op 04-08-2018 om 13:50
LEENDE - Twee ongevallen hebben zaterdagmiddag voor een lange file gezorgd op de A2 bij Leende. Rond 12.50 uur botsten voor de afrit Valkenswaard richting Maastricht drie auto's op elkaar. Een vrouwelijke inzittende van de middelste auto is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen bleven ongedeerd.

Tijdens de afhandeling van het ongeval gebeurde zo'n 300 meter verderop opnieuw een aanrijding. Daarbij waren twee auto's betrokken. Een vrouw klaagde over pijn in haar nek en is opgevangen door ambulancemedewerkers. Of ze ook is overgebracht naar het ziekenhuis is niet bekend.

Door de ongevallen ontstond in de richting Maastricht een lange file. Tussen knooppunt Leenderheide en de afrit Valkenswaard liepen automobilisten op enig moment een vertraging op van meer dan een halfuur.


Redactionele Foto's
Foto van Twee ongevallen zorgen voor files op A2 bij Leende #221735 Foto van Twee ongevallen zorgen voor files op A2 bij Leende #221736 Foto van Twee ongevallen zorgen voor files op A2 bij Leende #221737 Foto van Twee ongevallen zorgen voor files op A2 bij Leende #221738

Foto's: Jozef BijnenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21143, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook