Dode en gewonden bij ongeval met drie auto's op A58 bij Gilze

Geplaatst op 04-08-2018 om 14:15
GILZE - Vanmorgen heeft omstreeks 09.30 uur een zeer ernstig verkeersongeval plaats gevonden op de A58. Daarbij is een man overleden. Er raakten twee mensen gewond. Er waren drie auto’s bij het ongeval betrokken. Een verkeersongevallenanalist van de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Hulpdiensten rukten vanmorgen massaal uit na een melding van een ernstig verkeersongeval op de A-58, op het gedeelte tussen Tilburg en Bavel, in de rijrichting Breda. Brandweer, ambulancedienst en politie werden gealarmeerd. Ter plaatse was sprake van een aanrijding waarbij drie auto’s betrokken waren.

Een van de betrokkenen bleek te zijn overleden. Een man en een vrouw raakten gewond en werden voor onderzoek met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer werd omgeleid.


Redactionele Foto's
Foto van Dode en gewonden bij ongeval met drie auto's op A58 bij Gilze #221739 Foto van Dode en gewonden bij ongeval met drie auto's op A58 bij Gilze #221740

Foto's: Jack BrekelmansFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21144, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook