Auto in brand gestoken op Goorstraat in Geldrop

Geplaatst op 06-08-2018 om 10:54
GELDROP - Op de Goorstraat in Geldrop heeft in de nacht van zondag op maandag een autobrand gewoed. De brandweer kreeg rond 0.30 uur de melding dat er een auto in brand zou staan.

Toen de brandweer te plaatse kwam bleek de auto aan zowel de voor- als aan de achterkant in brand te staan. De brandweer had de brand snel onder controle door de inzet van schuim. Nadat de vlammen er af waren heeft de brandweer nog gekoeld met water.

De politie gaat ook uit van brandstichting gezien de plaatsen waar de auto in brand stond. Een van de brandhaarden was bij de motor, de andere brandhaard bevond zich bij een achterwiel van de auto. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden.


Redactionele Foto's
Foto van Auto in brand gestoken op Goorstraat in Geldrop #221821 Foto van Auto in brand gestoken op Goorstraat in Geldrop #221822 Foto van Auto in brand gestoken op Goorstraat in Geldrop #221823 Foto van Auto in brand gestoken op Goorstraat in Geldrop #221824

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21164, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook