Ravage na ongeval met bestelbus in Eindhoven

Geplaatst op 07-08-2018 om 07:33
EINDHOVEN - Een grote ravage is wat achterbleef nadat een bestuurder van een bestelbus een ongeval kreeg op de Trudostraat in Eindhoven. Hij reed eerst een lantaarnpaal uit de grond en daarnaast een bloembak, prullenbak en fietsenrek omver. De bus kwam tot stilstand tegen de voordeur van een winkel.

Voordeur ontzet
Doordat ook een gevel van een woning werd geraakt, er is een scheur in de muur van het gebouw ontstaan en de voordeur was ontzet, konden enkele bewoners hun woning niet meer uit. 

Lichtgewond
Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. De bestuurder is ter plaatse nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Redactionele Foto's
Foto van Ravage na ongeval met bestelbus in Eindhoven #221877 Foto van Ravage na ongeval met bestelbus in Eindhoven #221878 Foto van Ravage na ongeval met bestelbus in Eindhoven #221879 Foto van Ravage na ongeval met bestelbus in Eindhoven #221880

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21176, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook