Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand

Geplaatst op 07-08-2018 om 07:39
EINDHOVEN - De bewoners van de Apollovlinderlaan hebben een heftige nacht achter de rug. In de nacht van maandag op dinsdag brak rond half 1 een brand uit in een bosschage tussen de woonhuizen. De brand sloeg al vlug om zich heen en vlammen schoten de lucht in. Het vuur kwam zelfs boven een flat van 7 verdiepingen uit.

Ontruimd
Zeker 6 woningen werden ontruimd. Bewoners probeerden met emmers en tuinslangen de brand te blussen. Bij een woning smolten de rolluiken voor de ramen, en liep een tuin flinke schade op. Ook zaten de auto's in de wijk onder een laag as. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Asdeeltjes
Een regen van asdeeltjes daalde neer in de omliggende straten in de Vlinderwijk. De schade is behoorlijk groot. Bij een huis smolten bijvoorbeeld de rolluiken, heggen en een tuin moesten het ontgelden. 

Brandstichting
De buurtpreventie houdt ernstig rekening met opzet. Afgelopen tijd hebben ze al vaker kleine brandjes ontdekt in de wijk. Zij zullen met extra mensen hun rondes gaan doen.


Redactionele Foto's
Foto van Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand #221881 Foto van Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand #221882 Foto van Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand #221883 Foto van Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand #221884 Foto van Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand #221885 Foto van Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand #221886 Foto van Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand #221887 Foto van Heftige nacht voor bewoners Vlinderbuurt Eindhoven na brand #221888

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21177, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook