Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop

Geplaatst op 07-08-2018 om 15:06
GELDROP - Op een woning aan de Jan Evertsenstraat in Geldrop is dinsdagmiddag een gewapende overval gepleegd. Twee mannen kwamen het huis tegen 14.00 uur binnen met een vuurwapen en raakten in gevecht met de bewoner. Die raakte daarbij gewond. Kort daarop vertrok het tweetal weer.

Het lijkt er volgens de politie sterk op dat de overval drugsgerelateerd is. In de woning werd een flinke hoeveelheid hennep gevonden. Het slachtoffer is daarom aangehouden en wordt na behandeling in het ziekenhuis uitgebreid verhoord.

Agenten kijken ondertussen in de omgeving uit naar de daders. Het zou gaan om een donkere man in een zwart shirt een getinte man in een wit shirt. Ook zij zijn mogelijk gewond geraakt. Zie je de mannen? Neem dan direct contact op met de politie door 112 te bellen.


Redactionele Foto's
Foto van Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop #221917 Foto van Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop #221918 Foto van Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop #221919 Foto van Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop #221934 Foto van Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop #221935 Foto van Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop #221936 Foto van Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop #221937 Foto van Bewoner gewond bij overval op drugspand aan Jan Evertsenstraat in Geldrop #221938

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21182, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook