Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss

Geplaatst op 08-08-2018 om 04:17
OSS - Een uitslaande brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag voor veel schade gezorgd bij een woning aan de Orseleidstraat in Oss. De bewoners werden rond 2.35 uur net als veel andere inwoners van Oss opgeschrikt door een enorme doffe knal.

Al snel bleek dat de bliksem was ingeslagen en brand had veroorzaakt. De bewoners wisten het huis samen met hun kinderen en honden snel te ontvluchten en raakten niet gewond. Eenmaal buiten moesten ze toezien hoe de vlammen snel om zich heen grepen en zich ontwikkelden tot een felle uitslaande brand.

De brandweer schaalde op naar code middelbrand en twee blusvoertuigen, een hoogwerker, watertankwagen en officier van dienst werden opgeroepen om die te blussen. Enkele tientallen nieuwsgierigen stonden de brand midden in de nacht gade te slaan. Zij werden door de politie op afstand gehouden zodat de brandweer zijn werk kon doen.


Redactionele Foto's
Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221953 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221954 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221955 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221956 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221957 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221958 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221959 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221960 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221961 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221962 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221963 Foto van Uitslaande woningbrand door blikseminslag aan Orseleindstraat in Oss #221964

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21189, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook