Fietsster aangereden door auto op kruising in Oosterhout

Geplaatst op 04-09-2018 om 17:49
OOSTERHOUT - Een vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat zij op haar fiets aangereden werd door een auto. De vrouw fietste op het fietspad van de Hoofseweg toen een automobilist, komende vanuit de Sterkenburg, de vrouw over het hoofd zag. De vrouw viel met haar fiets op het asfalt en raakte gewond. Voorbijgangers die het ongeval zagen gebeuren boden meteen eerste hulp en hebben de hulpdiensten gealarmeerd.

Verwondingen
De vrouw is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken. Haar verwondingen lijken mee te vallen. Onbekend is of de vrouw naar het ziekenhuis is vervoerd. De automobilist kwam met de schrik vrij.


Redactionele Foto's
Foto van Fietsster aangereden door auto op kruising in Oosterhout #222930 Foto van Fietsster aangereden door auto op kruising in Oosterhout #222931 Foto van Fietsster aangereden door auto op kruising in Oosterhout #222932 Foto van Fietsster aangereden door auto op kruising in Oosterhout #222933

Foto's: Marcel van Dorst



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21346, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook