Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus

Geplaatst op 06-09-2018 om 19:17
OOSTERHOUT - Een bestelbus die donderdag in beslag is genomen zat vol met ruim honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval. Het voertuig zou in beslag zijn genomen in Oosterhout en daarna naar Bergingsbedrijf van Egeraat aan de Koopvaardijweg zijn vervoerd. Daar zou de bestelbus worden onderzocht.

Penetrante chemische lucht
Nadat er een penetrante chemische lucht uit het voertuig kwam werd besloten de brandweer te bellen. Deze hebben het busje opengebroken en zagen daar ruim 100 jerrycans in staan met vermoedelijk drugsafval.

Onderzoek
Een specialistisch bedrijf zal de vaten afvoeren. De politie stelt verder onderzoek in naar de herkomst van het drugsafval.


Redactionele Foto's
Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223011 Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223012 Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223013 Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223014 Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223015 Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223016 Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223017 Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223018 Foto van Honderd jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in in beslag genomen bestelbus #223019

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21354, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook