Garageboxen Ruiseledestraat vol met drugsgerelateerde spullen

Geplaatst op 08-09-2018 om 08:48
BREDA – In een aantal garageboxen aan de Ruiseledestraat in Breda zijn vrijdagmiddag en avond een groot aantal drugsgerelateerde zaken aangetroffen. De politie viel de boxen binnen na een anonieme tip van een aantal bewoners.

Drugsvaten en drugsafval
In de eerste garagebox aan de Ruiseledestraat vond de politie drugsvaten en hennepafval. Niet veel later werd in de garagebox ernaast een complete inventaris voor een growshop gevonden. De politie heeft de straat tijdelijk afgezet en heeft de spullen laten afvoeren door een gespecialiseerd bedrijf.

Tip van bewoners
Tijdens het ruimen van de garageboxen kreeg de politie tips van buurtbewoners. Een van die tips leidde naar een garagebox in de Diksmuidestraat. Daar trof de politie spullen aan voor de hennepteelt. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Redactionele Foto's
Foto van Garageboxen Ruiseledestraat vol met drugsgerelateerde spullen #223050 Foto van Garageboxen Ruiseledestraat vol met drugsgerelateerde spullen #223051 Foto van Garageboxen Ruiseledestraat vol met drugsgerelateerde spullen #223052 Foto van Garageboxen Ruiseledestraat vol met drugsgerelateerde spullen #223053 Foto van Garageboxen Ruiseledestraat vol met drugsgerelateerde spullen #223054 Foto van Garageboxen Ruiseledestraat vol met drugsgerelateerde spullen #223055 Foto van Garageboxen Ruiseledestraat vol met drugsgerelateerde spullen #223056

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21360, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook