Bestuurder vlucht na veroorzaken van ernstig ongeval in Eindhoven

Geplaatst op 08-09-2018 om 08:50
EINDHOVEN - Op de kruising van de Hoogstraat met de Keizer Karel V Singel in Eindhoven heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een flink ongeval plaats gevonden. Een grijze auto komende van de rotonde wilde linksaf slaan naar de hoogstraat. De andere auto kwam vanaf de Boutsenlaan en kon een botsing niet meer voorkomen. Volgens enkele omstanders ging dit met een enorme snelheid.

De bestuurder van de Volkswagen Polo is na het ongeval gevlucht. Twee personen welke in de grijze auto zaten zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van deze auto zou licht gewond zijn. De bijrijdster was er erger aan toe. De vrouw is gefixeerd in headblocks overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door de enorme klap van het ongeval lag de gehele kruising vol met brokstukken en glas. Ook lag er op de weg een flinke hoeveelheid olie. De berger heeft de grootste hoeveelheid olie opgeruimd zodat de kruising weer open kon gaan. De gemeente zal de weg verder moeten gaan reinigen.

De Volkswagen Polo is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De andere auto is met de berger afgevoerd. Beide auto's kunnen als total loss beschouw worden.


Redactionele Foto's
Foto van Bestuurder vlucht na veroorzaken van ernstig ongeval in Eindhoven #223057 Foto van Bestuurder vlucht na veroorzaken van ernstig ongeval in Eindhoven #223058 Foto van Bestuurder vlucht na veroorzaken van ernstig ongeval in Eindhoven #223059 Foto van Bestuurder vlucht na veroorzaken van ernstig ongeval in Eindhoven #223060 Foto van Bestuurder vlucht na veroorzaken van ernstig ongeval in Eindhoven #223061 Foto van Bestuurder vlucht na veroorzaken van ernstig ongeval in Eindhoven #223062 Foto van Bestuurder vlucht na veroorzaken van ernstig ongeval in Eindhoven #223063

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21361, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook