Uitslaande brand in carport slaat over naar woning in Deurne, politie vermoed brandstichting

Geplaatst op 08-09-2018 om 09:03
DEURNE - Een brand bij een carport bij een woning aan de Berkenstraat in Deurne is in de nacht van vrijdag op zaterdag overgeslagen naar een woning. De politie heeft sterke vermoedens dat het om brandstichting gaat.

Met de schrik vrij
De bewoonster, een bejaarde vrouw, was door de vlammenzee opgesloten in achtertuin. Buurtbewoners werden wakker van het geschreeuw van de vrouw en hebben de hulpdiensten gealarmeerd. De vrouw raakte niet gewond maar was zeer aangedaan en geschrokken.

Onderzoek
De vuurzee heeft de carport bijna volledig verwoest. Ook het huis van de vrouw en het huis van de buren liep door de brand schade op. De politie is een onderzoek gestart.


Redactionele Foto's
Foto van Uitslaande brand in carport slaat over naar woning in Deurne, politie vermoed brandstichting #223064 Foto van Uitslaande brand in carport slaat over naar woning in Deurne, politie vermoed brandstichting #223065 Foto van Uitslaande brand in carport slaat over naar woning in Deurne, politie vermoed brandstichting #223066 Foto van Uitslaande brand in carport slaat over naar woning in Deurne, politie vermoed brandstichting #223067 Foto van Uitslaande brand in carport slaat over naar woning in Deurne, politie vermoed brandstichting #223068 Foto van Uitslaande brand in carport slaat over naar woning in Deurne, politie vermoed brandstichting #223069

Foto's: Pim VerkoelenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21362, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook