Gewapende overval op New York Pizza in Tilburg

Geplaatst op 08-09-2018 om 23:09
TILBURG - Een gewapende overvaller heeft zaterdagavond een filiaal van New York Pizza aan de Korvelseweg overvallen. De man drong omstreeks tien uur de zaak binnen en dreigde met een vuurwapen.

Geld buitgemaakt
Volgens de politie heeft de man een onbekend geldbedrag meegenomen en is daarna op de vlucht geslagen. De politie is een zoektocht gestart naar de dader en heeft een signalement verspreidt.

Mondkapje
De dader is ongeveer 1.70 meter groot en draagt een grijs vest met rits, een rode bandana en een rood mondkapje. Vrijdagavond werd een cafetaria aan de Diepenstraat overvallen. Ook daar droeg de daders een mondkapje. Het signalement voldoet ook aan die dader. Of er een verband is kan de politie nog niet zeggen.


Redactionele Foto's
Foto van Gewapende overval op New York Pizza in Tilburg #223081 Foto van Gewapende overval op New York Pizza in Tilburg #223082

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21366, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook