Man en vrouw omgekomen door brand in caravan op camping in Bladel

Geplaatst op 09-09-2018 om 06:03
BLADEL - Bij een brand op Camping De Achterste Hoef in Bladel zijn in de nacht van zaterdag op zondagtwee mensen om het leven gekomen. De brand woedde in een caravan. De slachtoffers zijn een man en een vrouw. De brand brak rond 03.00 uur uit.

Hulpdiensten waren volgens de politie snel ter plaatse, maar de twee slachtoffers waren toen al overleden. Zondagmorgen om 08.00 uur volgt nog een onderzoek naar de oorzaak van de brand, maar het lijkt volgens de politie te gaan om een technisch mankement.

De campinggasten die op het betreffende veld stonden, ongeveer 35 personen zijn door de politie en medewerkers van de camping opgevangen in de kantine. De campinggasten die dicht bij de brand kampeerden, konden vannacht niet meer terug gaan naar hun caravan. Ze moesten elders op de camping de nacht doorbrengen.


Redactionele Foto's
Foto van Man en vrouw omgekomen door brand in caravan op camping in Bladel #223091 Foto van Man en vrouw omgekomen door brand in caravan op camping in Bladel #223092 Foto van Man en vrouw omgekomen door brand in caravan op camping in Bladel #223093 Foto van Man en vrouw omgekomen door brand in caravan op camping in Bladel #223094

Foto's: Berry van GaalFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21369, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook