Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum

Geplaatst op 10-09-2018 om 20:14
TILBURG - In winkelcentrum AaBe Fabriek in Tilburg zijn maandagmiddag vijftien mensen onwel geworden. Volgens een woordvoerder ging het om zo'n vijftien mensen die niet lekker zijn geworden. Het gaat om medewerkers van Blokker, Xenos en Big Bazaar. Met de bezoekers van het winkelcentrum was niets aan de hand.

Nieuwe vloer
De brandweer verrichtte metingen in het gebouw maar kon niets ontdekken. De oorzaak van de onwelwording is niet duidelijk, maar volgens een winkelmedewerker heeft Perry Sport maandag een nieuwe vloer gestort en gelijmd. Of dit ook de daadwerkelijke oorzaak is kon niet vastgesteld worden.

Controle op dinsdag
Het winkelcentrum dat normaal tot zes uur 's avonds is geopend, werd eerder gesloten. Dinsdag wordt voor openingstijd nog een controle uitgevoerd door experts.


Redactionele Foto's
Foto van Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum #223150 Foto van Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum #223151 Foto van Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum #223152 Foto van Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum #223153 Foto van Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum #223154 Foto van Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum #223155 Foto van Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum #223156

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21380, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook