Motorrijder gaat hard onderuit tegen Ziggo kast in Hooge-Zwaluwe

Geplaatst op 11-09-2018 om 20:49
HOOGE-ZWALUWE - Een motorrijder met Engels kenteken is dinsdagavond met grote snelheid tegen een kast van kabelaanbieder Ziggo gereden. Het ongeval gebeurde op de kruising Brouwerijstraat met de Thijsseweg. Volgens omwonende was het een flinke klap. Door de klap raakte ook een gedeelte van de tuin van een woning beschadigd. Omstanders wilde de man helpen maar die gedroeg zich agressief waarop de omstanders de politie belde.

Agressief gedrag 
Het gealarmeerde ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse nagekeken maar die bleek niet veel te mankeren. Waarom de man zich agressief gedroeg naar de omstanders is niet bekend. De personalia van de man zijn door de politie opgenomen. Verder leek alles in orde te zijn. De man is niet aangehouden.

Schade
De gegevens van de man zijn aan de bewonder overhandigd zodat de schade onderling geregeld kan worden. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Motorrijder gaat hard onderuit tegen Ziggo kast in Hooge-Zwaluwe #223191 Foto van Motorrijder gaat hard onderuit tegen Ziggo kast in Hooge-Zwaluwe #223192 Foto van Motorrijder gaat hard onderuit tegen Ziggo kast in Hooge-Zwaluwe #223193 Foto van Motorrijder gaat hard onderuit tegen Ziggo kast in Hooge-Zwaluwe #223194 Foto van Motorrijder gaat hard onderuit tegen Ziggo kast in Hooge-Zwaluwe #223195

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21385, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook