Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk

Geplaatst op 12-09-2018 om 08:03
BREDA - Op de Haagdijk in Breda hebben agenten een verwarde man moeten aanhouden nadat deze door het lint ging in een woning aan de Haagdijk. Het kostte de agenten enige moeite om de man aan te houden. Hij schreeuwde, sloeg wild om zich heen en viel de agenten aan. De man is onder politiebegeleiding meegenomen naar het ziekenhuis.

Geschreeuw
Het incident vond dinsdagavond plaats rond 21.00 uur. Omwonenden hoorde geschreeuw komen uit een woning Op de Haagdijk. Toen de agenten op de melding afkwamen, begon de bewoner naar de agenten te schreeuwen. Omdat de man niet te kalmeren bleek, gebruikte een agent zijn peperspray. Dit hielp niet waarna agenten de man onder controle moesten krijgen met een wapenstok.

Ziekenhuis
Hij moest door vier agenten in bedwang worden gehouden tot de ambulance arriveerde om hem te verzorgen. Hij is uiteindelijk vastgebonden op een brancard en met de ambulance meegenomen.


Redactionele Foto's
Foto van Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk #223209 Foto van Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk #223210 Foto van Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk #223211 Foto van Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk #223212 Foto van Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk #223213 Foto van Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk #223214 Foto van Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk #223215 Foto van Verwarde en agressieve man in Breda aangehouden in woning Haagdijk #223216

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21388, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook