Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren

Geplaatst op 12-09-2018 om 16:52
HAREN - Een man en vrouw ontdekten woensdagmiddag in de weilanden tussen Haren, Dieden en Megen een koe die met haar kop vastzat in een hekwerk. Volgens de vrouw zag het er extreem zielig uit. Het beest zou alle kanten hebben opgedraaid maar leek er niet uit te komen.

De man wist dat het weiland eigendom was van Natuurmonumenten maar kwam niet met hen in contact. Ten einde raad besloten de twee dan maar de politie te bellen. Die kwam samen met de brandweer ter plaatse maar troffen eenmaal in de Maasakkerstraat geen koe in een hekwerk aan.Beide melders waren even verderop en eenmaal ter plaatse konden zij bevestigen dat de koe inderdaad had vastgezeten in het hekwerk waar de hulpverleners bij stonden.

Het dier had zichzelf uiteindelijk dus kennelijk toch weten te bevrijden waardoor de brandweer haar inzet kon beperken tot het weghalen en elders weer vastmaken van het bewuste hekwerk. Zo kon worden voorkomen dat er opnieuw een koe met haar kop komt klem te zitten.


Redactionele Foto's
Foto van Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren #223220 Foto van Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren #223221 Foto van Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren #223222 Foto van Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren #223223 Foto van Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren #223224 Foto van Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren #223225 Foto van Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren #223226 Foto van Koe zit met kop klem tussen hekwerk in Haren #223227

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21390, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook