Automobilist laat gewonde passagier achter na crash op Besterdring in Tilburg

Geplaatst op 12-09-2018 om 17:24
TILBURG - vanmiddag rond 13.00 uur botste een Mercedes cabrio tegen een verkeerslicht, paaltje en een boom op de Besterdring in Tilburg. Getuigen vertelden dat de bestuurder met hoge snelheid aan kwam rijden, de macht over het stuur verloor en crashte.

De bestuurder vluchtte direct na het ongeval te voet weg in de richting van de Nicolaas Pieckstraat. Het gaat om een man van tussen de 20 en 25 jaar oud. De politie is in de omgeving opzoek gegaan naar de man maar hij zou voor zover bekend nog niet zijn achterhaald.

De ravage was enorm. Samen met een bergingsbedrijf heeft de politie de rotzooi opgeruimd. De politie heeft het voertuig in beslag genomen voor onderzoek. De Besterdring was tijdelijk even afgesloten tijdens de berging. De bijrijder raakte gewond bij de botsing en is achtergelaten door de bestuurder. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist laat gewonde passagier achter na crash op Besterdring in Tilburg #223228 Foto van Automobilist laat gewonde passagier achter na crash op Besterdring in Tilburg #223229 Foto van Automobilist laat gewonde passagier achter na crash op Besterdring in Tilburg #223230 Foto van Automobilist laat gewonde passagier achter na crash op Besterdring in Tilburg #223231 Foto van Automobilist laat gewonde passagier achter na crash op Besterdring in Tilburg #223232 Foto van Automobilist laat gewonde passagier achter na crash op Besterdring in Tilburg #223233

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21391, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook