Man zwaait met wapen in buurt van kinderen in Bergen op Zoom

Geplaatst op 13-09-2018 om 21:18
BERGEN OP ZOOM - De politie heeft donderdagavond een man aangehouden die kort daarvoor met een (vuur)wapen had lopen zwaaien. Rond 18.15 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat een man in de buurt van kinderen met een vuurwapen liep te zwaaien. De melding werd zeer serieus genomen en meerdere politie-eenheden trokken hun kogelwerende vesten aan en spoedden zich naar de Heiningen.

Specialistische diensten werden ook opgeroepen om naar Bergen op Zoom te komen. Onderweg kwam de informatie dat het dezelfde man zou zijn die op 9 september was aangehouden in die omgeving. Hij liep daar toen met een wapen in zijn broeksband. Pas nadat een agent een waarschuwingsschot had gelost gaf de man zich toen over en kon hij aangehouden worden. Hij bleek een nepvuurwapen bij zich te hebben.

De verdachte was donderdagavond een woning binnen gegaan. Toen de politie de omgeving afgezet had en op de aanhoudingsspecialisten wachtte kwam de man naar buiten. Hij kon direct door de surveillance-eenheden ingerekend worden. Hij had op dat moment geen wapen bij zich. De woning van de verdachte wordt onderzocht.


Redactionele Foto's
Foto van Man zwaait met wapen in buurt van kinderen in Bergen op Zoom #223262 Foto van Man zwaait met wapen in buurt van kinderen in Bergen op Zoom #223263

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21397, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook