Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen

Geplaatst op 19-09-2018 om 05:28
GEFFEN - Aan de Kloosterstraat in Geffen is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto door brand verwoest. De Seat Arosa stond geparkeerd op de oprit van shoarmazaak Sultana. Bij de meldkamer van de hulpdiensten kwam rond 4.20 uur de melding van de brand binnen.

De brandweer was daarna snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur oversloeg op het pand van de horecagelegenheid zelf. De auto zelf raakte wel onherstelbaar beschadigd. brandweerlieden hebben met een grote ventilator de rook uit de shoarmazaak verdreven.

Naast en boven de shoarmazaak bevinden zich in hetzelfde pand woningen, of daar de eigenaar van de shoarmazaak woont is niet bekend. Ook over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie heeft een Burgernet bericht verspreid met daarin een oproep aan mensen die iets verdachts hebben gezien om 112 te bellen.


Redactionele Foto's
Foto van Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen #223554 Foto van Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen #223555 Foto van Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen #223556 Foto van Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen #223557 Foto van Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen #223558 Foto van Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen #223559 Foto van Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen #223560 Foto van Auto in brand op oprit van shoarmazaak in Geffen #223561

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21440, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook