Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout

Geplaatst op 01-10-2018 om 15:39
UDENHOUT - De bestuurster van een BMW X5 heeft vanmiddag rond 13.15 uur een ravage aangericht op de Kreitenmolenstraat in Udenhout. De vrouw kwam vanaf het centrum van Udenhout en reed in de richting van Oisterwijk toen ze door onbekende reden op de andere rijbaan terecht kwam. Een bestuurster van een ander voertuig kon maar net een frontale aanrijding voorkomen.

De vrouw botste met flinke snelheid tegen een rij met twee geparkeerde auto's. De klap was enorm volgens buurtbewoners. Door het ongeval schoten de auto's door en werd er een boom uit de grond gereden. De ravage was groot, overal lagen brokstukken en stukken van de boom. Een van de geparkeerde auto's is van een klant van een autobedrijf dat aan de Kreitenmolenstraat is gevestigd. De auto stond daar even geparkeerd en zou vanmiddag gerepareerd worden bij de garage.

De vrouw is ter plaatse door het ambulance personeel behandeld en raakte wonder boven wonder slechts lichtgewond. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval en of de vrouw eventueel ergens door afgeleid is geraakt. Een bedrijf is door de politie ingeschakeld om de boom op te ruimen. Een berger komt ter plaatse om de auto's weg te takelen.


Redactionele Foto's
Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224104 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224105 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224106 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224107 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224108 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224109 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224110 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224111 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224112 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224113 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224114 Foto van Automobiliste richt ravage aan op Kreitenmolenstraat in Udenhout #224115

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21533, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook