Automobiliste ramt lantaarnpaal en slaat over de kop op Muzenlaan in Eindhoven

Geplaatst op 01-10-2018 om 22:54
EINDHOVEN - Bij een ongeval op de Muzenlaan in Eindhoven is maandagavond een automobiliste gewond geraakt. De vrouw vloog rond 20.10 uur op een rotonde met haar auto uit de bocht, ramde een lantaarnpaal en sloeg over de kop. Ze kwam ondersteboven tot stilstand en zat bekneld in haar auto.

De brandweer moest er aan te pas komen om het slachtoffer te bevrijden. Ze is daarna door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger afgevoerd.

Aan de lantaarnpaal zaten stroomkabels van de lichtjesroute bevestigd. Tenminste één lichtornament aan de Orpheuslaan viel als gevolg van de schade uit. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Automobiliste ramt lantaarnpaal en slaat over de kop op Muzenlaan in Eindhoven #224116 Foto van Automobiliste ramt lantaarnpaal en slaat over de kop op Muzenlaan in Eindhoven #224117 Foto van Automobiliste ramt lantaarnpaal en slaat over de kop op Muzenlaan in Eindhoven #224118

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21534, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook