Brandende scooter zorgt voor schade aan woning Jericholaan in Eindhoven

Geplaatst op 02-10-2018 om 07:16
EINDHOVEN - Aan de Jericholaan in Eindhoven is maandagavond laat een scooter in brand gestoken. Getuigen hoorden kort voor middernacht iemand “niet doen” roepen en vervolgens renden twee jongens de straat uit waarna de scooter in brand vloog.

Een jongen uit de wijk mocht de scooter van zijn ouders niet hebben, daarom parkeerde hij deze in de voortuin van een vriend verderop in de straat. De scooter stond tegen de gevel van de woning. De woning liep schade op en door snel optreden van buurtbewoners en de brandweer werd voorkomen dat het vuur naar binnen kon slaan.

In de woning waren de vriend van de jongen en zijn ouders aanwezig. Zij liepen verder geen verwondingen op bij de brand maar zijn wel geschrokken. De jongen heeft ruzie en had een vermoeden wie de scooter in brand heeft gestoken, de politie onderzoekt de zaak.


Redactionele Foto's
Foto van Brandende scooter zorgt voor schade aan woning Jericholaan in Eindhoven #224129 Foto van Brandende scooter zorgt voor schade aan woning Jericholaan in Eindhoven #224130 Foto van Brandende scooter zorgt voor schade aan woning Jericholaan in Eindhoven #224131

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21537, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook