Bekende friettent 'De Fer' in Breda in brand, eigenaar naar ziekenhuis

Geplaatst op 03-10-2018 om 13:30
BREDA - Een felle brand heeft dinsdagmiddag de bekende friettent De Fer verwoest. De eigenaar van de snackbar op het Dr. Jan Ingen Houszplein zou aan het werk zijn geweest toen de brand ontstond en ademde rook in.

De 80-jarige man ademde rook in en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de friettent waarschijnlijk onherstelbaar is beschadigd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

De oude baas staat al zo'n zestig jaar dag in dag uit in zijn frietzaak op het plein en het is niet voor het eerst dat het noodslot toeslaat. In de jaren '6- brandde de friettent ook al eens uit en in 2015 werden hij en zijn vrouw thuis overvallen na een dag hard werken.


Redactionele Foto's
Foto van Bekende friettent 'De Fer' in Breda in brand, eigenaar naar ziekenhuis #224169 Foto van Bekende friettent 'De Fer' in Breda in brand, eigenaar naar ziekenhuis #224171 Foto van Bekende friettent 'De Fer' in Breda in brand, eigenaar naar ziekenhuis #224172 Foto van Bekende friettent 'De Fer' in Breda in brand, eigenaar naar ziekenhuis #224173 Foto van Bekende friettent 'De Fer' in Breda in brand, eigenaar naar ziekenhuis #224174

Foto's: Tom van der PutFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21546, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook