Auto tolt over spoorwegovergang heen na aanrijding op Vijversingel in Oss

Geplaatst op 05-10-2018 om 09:50
OSS - Een automobiliste heeft vanmorgen in Oss een engeltje op haar schouder gehad. Ze reed op de Vijversingel richting de Kantsingel toen haar auto werd geschampt door een auto die vanuit de Spoorlaan de Vijversingel op wilde rijden.

Haar auto begon daardoor te tollen en kwam net over de spoorwegovergang tot stilstand. Tot haar geluk passeerde er op dat moment geen trein. Wel raakte ze licht gewond.

Om er voor te zorgen dat er geen overlast voor het treinverkeer ontstond heeft de brandweer van Oss, die opgeroepen was omdat er mogelijk sprake was van een beknelling, de auto van de overweg gesleept. De bestuurster van de andere auto kwam met de schrik vrij.


Redactionele Foto's
Foto van Auto tolt over spoorwegovergang heen na aanrijding op Vijversingel in Oss #224220 Foto van Auto tolt over spoorwegovergang heen na aanrijding op Vijversingel in Oss #224221 Foto van Auto tolt over spoorwegovergang heen na aanrijding op Vijversingel in Oss #224222 Foto van Auto tolt over spoorwegovergang heen na aanrijding op Vijversingel in Oss #224223 Foto van Auto tolt over spoorwegovergang heen na aanrijding op Vijversingel in Oss #224224

Foto's: Charles MalloFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21556, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook