Gemeente Moerdijk houdt grote schoonmaakactie Albanezenverblijfplaats

Geplaatst op 05-10-2018 om 10:19
ZEVENBERGSCHEN HOEK – De gemeente Moerdijk is vrijdagochtend een grote schoonmaakactie begonnen op de plaatsen rondom parkeerplaats Streepland aan de A16 bij Zevenbergschen Hoek. Het betreft de parkeerplaats die berucht is omdat er veel Albanezen in vrachtwagens klimmen met het doel Engeland te bereiken. Al tientallen keren zijn er door boa’s Albanezen aangetroffen in de maisvelden rondom de parkeerplaats.

Mais oogsten
De komende dagen zal er streng worden gecontroleerd, mede omdat begin volgende week het mais geoogst gaat worden. “Je moet er niet aandenken als er nog mensen in het veld liggen” aldus Jan Zeeven-Roelands, medewerker van de handhavingsdienst. “Normaal is mijn werkgebied als handhaver ook Zevenbergen en omgeving maar heb hier een dagtaak aan”.

Vier aanhoudingen
Ook tijdens het opruimen is het geritsel in de naastgelegen bossen te horen. Als er verder gekeken wordt is er niets meer te zien. Later die ochtend zijn er vier Albanezen aangehouden meldt Omroep Brabant.


Redactionele Foto's
Foto van Gemeente Moerdijk houdt grote schoonmaakactie Albanezenverblijfplaats #224225 Foto van Gemeente Moerdijk houdt grote schoonmaakactie Albanezenverblijfplaats #224226 Foto van Gemeente Moerdijk houdt grote schoonmaakactie Albanezenverblijfplaats #224227

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21557, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook