Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg

Geplaatst op 05-10-2018 om 15:48
TILBURG - Een Kroatische vrachtwagenchauffeur werd vanmorgen in Tilburg misleid door zijn navigatiesysteem. Dat stuurde hem via Berkel-Enschot de Enschotsebaan op richting het Tilburgse industrieterrein maar in de bocht naar de Kapitein Hatterasstraat ging het mis. Hij had weliswaar op tijd in de gaten dat hij niet onder het spoorwegviaduct door kon, maar draaien en omkeren ging niet meer.

Omstanders probeerden hem te helpen maar dat mocht niet baten. Een toevallig passerende motoragent zette de straat af met zijn motor en probeerde ook aanwijzingen te geven, allemaal zonder succes. Op het laatst kwam iemand op het lumineuze idee om de paaltjes op het fietspad van de Oud Lovenstraat te verwijderen zodat de chauffeur dan naar de Bosscheweg kon rijden. Dat fietspad loopt van de Enschotsebaan naar de Bosscheweg en de brandweer moest er zelfs aan te pas komen om de 2 palen tijdelijk te verwijderen.

Na anderhalf uur kon de chauffeur eindelijk vertrekken en was de Enschotsebaan weer vrij voor alle verkeer. Een aanwonende van de Oud Lovenstraat gaf aan dat hij wekelijks vrachtwagens in de bewuste bocht vast ziet staan, maar zoals vandaag had hij het nog niet eerder meegemaakt.


Redactionele Foto's
Foto van Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg #224242 Foto van Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg #224243 Foto van Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg #224244 Foto van Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg #224245 Foto van Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg #224246 Foto van Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg #224247 Foto van Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg #224248 Foto van Vrachtwagenchauffeur ontwijkt laag viaduct maar rijdt zich toch klem in Tilburg #224249

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21560, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook