Twee dodelijke ongevallen met motorrijders in Brabant

Geplaatst op 05-10-2018 om 19:27
WINTELRE/HELVOIRT – Bij twee ongevallen waar in beide gevallen motorrijders bij betrokken waren zijn in totaal twee doden gevallen.

Wintelre
In Wintelre verongelukte een bestuurster van een motor toen zij door nog onbekende oorzaak met een auto in botsing kwam. Het voorwiel van de motor kwam daarbij vast te zitten in de grill van de auto. Vermoedelijk is de motorrijdster, die vanuit de richting Veldhoven kwam, uit de bocht gevlogen. Op de motor zat ook nog een bijrijdster, zij is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht met een ambulance. Vermoedelijk gaat het om moeders en dochter maar de politie wil dit niet bevestigen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het dodelijk ongeval.

Helvoirt
Op de Guldenberg in Helvoirt is vrijdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd tussen een motorrijder en een graafmachine. De bestuurder van de motor overleefde het ongeval niet. Ondanks reanimatie is het slachtoffer ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, ook hier doet de politie onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Twee dodelijke ongevallen met motorrijders in Brabant #224264 Foto van Twee dodelijke ongevallen met motorrijders in Brabant #224265 Foto van Twee dodelijke ongevallen met motorrijders in Brabant #224266 Foto van Twee dodelijke ongevallen met motorrijders in Brabant #224267 Foto van Twee dodelijke ongevallen met motorrijders in Brabant #224268

Foto's: Berry van Gaal en Rico VogelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21564, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook