Automobiliste botst tegen paaltje en straatlantaarn en vlucht daarna gewond weiland in

Geplaatst op 08-10-2018 om 09:31
ROOSENDAAL - Bij een eenzijdig ongeval in Roosendaal is in de nacht van zondag op maandag een vrouw gewond geraakt. De vrouw reed op een fietspad, langs de K-bergen en L-bergen, zich klem. Volgens een ooggetuige zou de vrouw met haar auto zich eerst klemgereden hebben tegen een paaltje. Vervolgens is zij achteruit gereden en is daarna weer vooruit gereden waarna zij met haar auto in botsing kwam met een straatlantaarn.

De vrouw is vervolgens een weiland langs de Huijbergseweg ingerend. Getuigen belde de politie. Een van de getuigen zou de vrouw hebben aangetroffen in het weiland en heeft vervolgens de vrouw overgedragen aan de politie.

De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom overgebracht. Vermoedelijk was de vrouw onder invloed van alcohol. De auto is afgevoerd door een berger en de gemeente is in kennis gesteld over de schade aan het straatmeubilair.


Redactionele Foto's
Foto van Automobiliste botst tegen paaltje en straatlantaarn en vlucht daarna gewond weiland in #224357 Foto van Automobiliste botst tegen paaltje en straatlantaarn en vlucht daarna gewond weiland in #224358 Foto van Automobiliste botst tegen paaltje en straatlantaarn en vlucht daarna gewond weiland in #224359 Foto van Automobiliste botst tegen paaltje en straatlantaarn en vlucht daarna gewond weiland in #224360

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21579, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook