Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss

Geplaatst op 08-10-2018 om 23:40
OSS - Bij de brandweer kwam maandagavond rond 21.55 uur een melding binnen van een gaslucht in een woning aan de Tollensstraat in Oss. Al snel bleek dat ook de bewoners van andere huizen in de buurt de lucht in hun huizen waarnamen. De brandweer kwam ter plaatse en kon al snel vaststellen dat het niet om een gaslucht maar om een benzinelucht ging.

De boosdoener bleek een buurtbewoner die de brandstof had geloosd op het riool. Benzine heeft een lager soortelijk gewicht dan water waardoor die op het rioolwater blijft drijven. Daardoor werd de benzinelucht via de rioolafvoer de woningen in gestuwd.

De brandweer heeft metingen verricht en daaruit bleek al snel dat er van explosiegevaar geen sprake was. Om het probleem te verhelpen heeft de brandweer vanuit een grote tankwagen water een rioolput in gepompt om zo de riolering in dit deel van de straat door te spoelen.


Redactionele Foto's
Foto van Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss #224402 Foto van Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss #224403 Foto van Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss #224404 Foto van Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss #224405 Foto van Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss #224406 Foto van Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss #224407 Foto van Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss #224408 Foto van Benzinelucht in meerdere woningen aan Tollensstraat in Oss #224409

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21586, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook