Mannen aangehouden voor brandstichtingen leegstaand café Oss

Geplaatst op 09-10-2018 om 16:44
OSS - De politie heeft maandag en dinsdag een 36-jarige man uit Oss en een 22-jarige man zonder vast woonadres opgepakt voor twee brandstichtingen bij een leegstaand café aan de Berghemseweg in Oss. De branden waren in juli 2017.

In de vroege ochtend van maandag 24 juli was de eerste brand, die rond 3.30 uur uitbrak. Hoewel de brandweer het vuur snel onder controle had, was de schade aan het pand aanzienlijk. Exact een week later was het opnieuw raak. Rond 3.30 uur brak er brand uit in het bovenste gedeelte van het leegstaande pand. Al gauw ontstond het vermoeden dat beide branden waren aangestoken.

Arrestaties
In het onderzoek kwamen de nu aangehouden mannen als verdachte naar voren. Het gaat om bekenden van de politie. De 36-jarige man werd even voor 7.00 uur aangehouden in zijn woning in Oss. De 22-jarige verdachte werd aangehouden in de gevangenis in Sittard, waar hij vastzit voor bedrijfsinbraken.

Ander onderzoek
Vorige week werden in een ander onderzoek naar branden in Oss ook al arrestaties verricht. De zaken staan los van elkaar. Beiden zitten vast voor verder onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Mannen aangehouden voor brandstichtingen leegstaand café Oss #224446 Foto van Mannen aangehouden voor brandstichtingen leegstaand café Oss #224447 Foto van Mannen aangehouden voor brandstichtingen leegstaand café Oss #224448 Foto van Mannen aangehouden voor brandstichtingen leegstaand café Oss #224449

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21592, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook