Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg

Geplaatst op 10-10-2018 om 08:42
TILBURG - Vanmorgen rond zes uur vatte de cabine van een Ierse vrachtwagen bij distributiecentrum Syncreon aan de Athenastraat in Tilburg vlam. Hoe dat kon gebeuren is niet duidelijk. De chauffeur bleef ongedeerd.

Medewerkers van het bedrijf kwamen met enorm veel brandblussers aanzetten. Zij gingen de vlammen die uit de cabine kwamen met de in totaal 15 blussers te lijf. Ze wisten de vlammen te dover maar konden niet voorkomen dat de gehele binnenkant van de cabine uitbrandde.

De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse en heeft de bluswerkzaamheden overgenomen. Men is nog een flinke tijd bezig geweest met nablussen. De vrachtwagen kan niet meer verder rijden en zal getakeld moeten worden.


Redactionele Foto's
Foto van Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg #224508 Foto van Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg #224509 Foto van Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg #224510 Foto van Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg #224511 Foto van Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg #224512 Foto van Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg #224513 Foto van Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg #224514

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21601, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook