Agenten houden met getrokken pistolen man met nepwapen aan in Tilburg

Geplaatst op 10-10-2018 om 16:33
TILBURG - Een 55-jarige Tilburger is woensdagmiddag door de politie aangehouden op het Korvelplein in zijn woonplaats. Bij de meldkamer was een telefoontje binnengekomen dat er een man op het plein stond met een pistool. Met een zogeheten BTGV procedure werd de man overmeesterd. Daarbij benadert de politie de verdachte met getrokken wapens.

De man bleek in het bezit te zijn van een plastic pistool. Dit werd door de agenten in beslag genomen. De man is ingesloten op het politiebureau en er zal proces verbaal worden opgemaakt.

Regelmatig worden agenten op straat geconfronteerd met mensen die nepvuurwapens bij zich hebben. Vaak zijn deze replica’s nauwelijks van echt te onderscheiden. Zeker niet voor een agent die op straat in een split second moet beslissen of hij moet ingrijpen of niet.
Redactionele Foto's
Foto van Agenten houden met getrokken pistolen man met nepwapen aan in Tilburg #224527 Foto van Agenten houden met getrokken pistolen man met nepwapen aan in Tilburg #224528

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21605, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook