Gewonde bij botsing fietsers in Visdonktunneltje Roosendaal

Geplaatst op 11-10-2018 om 19:11
ROOSENDAAL - In het Visdonktunneltje, dat onder de A58 loopt tussen de Burgerhoutsestraat en de Kortendijksestraat, is donderdagmiddag een fietser gewond geraakt. In het tunneltje kwamen de oudere man en een jongetje op de fiets met elkaar in botsing.

Volgens de politie zou de man, samen met een vrouw, de tunnel in zijn gereden waarna de jongen het tweetal niet kon ontwijken. De man kwam lelijk ten val en raakte gewond aan zijn hoofd. De jongen zou geen letsel hebben opgelopen bij de botsing. De man is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.


Redactionele Foto's
Foto van Gewonde bij botsing fietsers in Visdonktunneltje Roosendaal #224564 Foto van Gewonde bij botsing fietsers in Visdonktunneltje Roosendaal #224565 Foto van Gewonde bij botsing fietsers in Visdonktunneltje Roosendaal #224566 Foto van Gewonde bij botsing fietsers in Visdonktunneltje Roosendaal #224567 Foto van Gewonde bij botsing fietsers in Visdonktunneltje Roosendaal #224568 Foto van Gewonde bij botsing fietsers in Visdonktunneltje Roosendaal #224569 Foto van Gewonde bij botsing fietsers in Visdonktunneltje Roosendaal #224570

Foto's: Christian Traets



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_21610, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook