Felle brand in depot met autowraken

Geplaatst op 11-12-2010 om 10:00
In een depot met autowrakken bij een bergingsbedrijf aan De Biezen op het industrieterrein in Liempde is zaterdagavond kort voor half acht brand uitgebroken in een van de auto's. Een voorbijganger zag vuurverschijnselen en toen hij polshoogte ging nemen zag hij dat er een auto in brand stond waarna hij direct de brandweer alarmeerde.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al metershoog om zich heen en bleken er al diverse auto's in brand te staan. Enkele buurtbewoners en medewerkers van het bedrijf hadden enkele hekwerken al geopend en waren op dat moment al bezig om enkele auto’s te verplaatsen naar een veilig gebied. De brandende auto's, welke pal langs een loods stonden, stonden dicht op elkaar geparkeerd wat het de brandweer moeilijk maakte om bij de brandende auto’s te komen. De brandende auto’s stonden namelijk precies in het midden.

De brandweer schaalde op naar "middelbrand" waarna er een tweede tankautospuit werd gealarmeerd. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand van de auto's oversloeg naar de loods. De hulpdiensten en de eigenaar van het bergingsbedrijf sluiten brandstichting niet uit. De politie stelde ter plaatse een onderzoek in naar de toedracht van de brand.


Redactionele Foto's
Foto van Felle brand in depot met autowraken #106540 Foto van Felle brand in depot met autowraken #106541 Foto van Felle brand in depot met autowraken #106542 Foto van Felle brand in depot met autowraken #106543 Foto van Felle brand in depot met autowraken #106544 Foto van Felle brand in depot met autowraken #106545

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_3018, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook