Grote ravage na wilde achtervolging

Geplaatst op 21-05-2011 om 04:28
In de nacht van vrijdag op is rond de klok van twee uur een einde gekomen aan een wilde achtervolging door Den Bosch. Vanaf Het Wielsem achtervolgde de politie een auto met daarin twee verdachten die met zeer hoge snelheid in de richting van de Zirkoon reed. Tijdens een inhaalmanoeuvre op de Zirkoon raakte de verdachte een afslaande auto waarna hij vol op enkele geparkeerde auto's inreed. Door deze klap kwam een van de geparkeerde auto's op zijn kant te liggen en de andere belandde enkele meters verder tegen een boom. Uiteindelijk belandde de auto met daarin de verdachten enkele tientallen meters verder zwaardbeschadigd in de berm.

Volgens enkele ooggetuigen moet het allemaal heel hard zijn gegaan. De gehele straat ligt bezaait met brokstukken en veel auto's zijn beschadigd. De diverse klappen tussen de auto's gingen gepaard met een heleboel kabaal volgens een buurtbewoner. De inzittenden van de auto konden direct na de botsing worden aangehouden.

Direct werd een gedeelte van de Zirkoon afgezet met rood-witte linten om alle bruikbare sporen te handhaven. Ter plaatse zijn verkeersspecialisten van de politie een uitgebreid onderzoek gestart. Zij hebben onder meer alles in beeld gebracht.


Redactionele Foto's
Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109283 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109284 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109285 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109286 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109287 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109288 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109289 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109290 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109291 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109292 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109293 Foto van Grote ravage na wilde achtervolging #109294

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_3536, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook