Fietsster breekt enkel bij ongeval

Geplaatst op 23-05-2011 om 20:27
Een 64-jarige vrouw uit Boxtel is maandagmiddag gewond geraakt nadat ze door een auto werd aangereden. Dit gebeurde op de Schijndelseweg bij de rotonde Oosteind. Een auto, bestuurd door een 52-jarige Boxtelse man, kwam vanuit het centrum en reed richting Schijndel. Bij de rotonde zag hij de vrouw, die van links kwam aangefietst, over het hoofd en een aanrijding was het gevolg.

De fietsster brak door de aanrijding haar enkel en is met de ambulance naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis afgevoerd. Het ongeval gebeurde iets voor 15.30 en trok veel bekijks. Doordat de fietsster al die tijd op de rijbaan lag was 1 rijbaan tijdelijk niet geheel in gebruik. De politie assisteerde om het verkeer in goede banen te leiden.

Sinds de weg opnieuw in gebruik is genomen gebeuren er met grote regelmaat ongelukken op deze rotonde en de oversteek bij het zwembad. Schijnbaar is de rotonde voor automobilisten niet overzichtelijk. Omwonenden grapten zelfs dat het nieuwe ziekenhuis beter op de rotonde gebouwd had kunnen worden.

Bron: MooiBoxtel.nl


Redactionele Foto's
Foto van Fietsster breekt enkel bij ongeval #109343 Foto van Fietsster breekt enkel bij ongeval #109344 Foto van Fietsster breekt enkel bij ongeval #109345 Foto van Fietsster breekt enkel bij ongeval #109346

Foto's: Mark van der PolFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_3543, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook