Inzet traumahelikopter bij ongeval op bedrijfsterrein

Geplaatst op 26-05-2011 om 19:14
Een 60-jarige man uit Gorinchem is gistermiddag ernstig gewond geraakt. Dit gebeurde rond 16.45 uur op een bedrijfsterrein aan de Emma Goldmanweg. Bij het ongeval liep hij onder andere een armfractuur op. Het slachtoffer is voor behandeling overbracht naar het TweeSteden ziekenhuis.

Het slachtoffer was de bijrijder van een vrachtwagen die bestuurd werd door een 19-jarige man. Bij een bedrijfsterrein aan de Emma Goldmanweg stopte de vrachtwagen voor de slagboom. Het slachtoffer stapte vervolgens uit het voertuig. Op het moment dat de slagbomen omhoog gingen trok de vrachtwagen op. De chauffeur zag daarbij het slachtoffer, die op dat moment voor de vrachtwagen doorliep over het hoofd. De man kwam vervolgens met zijn arm onder de wielen terecht.

Direct na de melding spoedden de hulpdiensten zich ter plaatse. Een traumaheli werd daarbij ingezet. Nadat de eerste hulp verleend was is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.


Redactionele Foto's
Foto van Inzet traumahelikopter bij ongeval op bedrijfsterrein #109404 Foto van Inzet traumahelikopter bij ongeval op bedrijfsterrein #109405 Foto van Inzet traumahelikopter bij ongeval op bedrijfsterrein #109406 Foto van Inzet traumahelikopter bij ongeval op bedrijfsterrein #109407

Foto's: Patric de BrouwerFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_3555, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook